CustomCamp

CustomCamp

CustomCamp is opgericht op 1 januari 2012 door Bjorn en Evelyn Veldboer. Bjorn werkte al vele jaren als interieurbouwer in de scheepsinterieurbouw en later in de camperinterieurbouw. Binnen 6 maanden na de start van CustomCamp kwam de eerste medewerker al in dienst. Op 1 januari 2019 telt het bedrijf 10 medewerkers en twee ‘waakhonden’, Babs en Sjaak. Afgelopen najaar werd de 250ste CustomCamper opgeleverd. Net als alle anderen uniek, bijzonder, degelijk, eigen, 100% handgemaakt en custom made.

Bijna elke bus heeft het in zich om een kampeerauto te worden, jong of oud, groot of klein. Alle CustomCamp campers zijn RDW erkend en vallen daardoor in het kwarttarief bij de Belastingdienst. De kleinste campers welke in het kwarttarief vallen zijn de Peugeot Expert, Citroen Jumpy of soortgelijke modellen.

CustomCamp is met bijna 20 jaar ervaring in de scheepsbetimmering en camperbouw nog lang niet klaar! Wij verheugen ons op de volgende 250 en laten ons keer op keer graag inspireren door steeds weer andere ideeën en wensen van onze klanten. Op onze site (www.customcamp.nl) vindt u alle campers welke wij tot nu toe gebouwd hebben.

Camperpunt:

“Een tijd terug bezocht ik het bedrijf, omdat ik de inbouw weleens met eigen ogen wilde zien. Ik werd vriendelijk en enthousiast ontvangen door de waakhonden en Bjorn en Evelyn. Ik mocht vrij rondkijken in het bedrijf, wat zeker niet in alle bedrijven mag. Ik heb in de jaren dat ik zelf camper al heel wat omgebouwde busjes gezien, maar het werk van CustomCamp is uniek. Alles keurig afgewerkt, tot aan de bekleding van de stoelen toe, welke in eigen beheer wordt uitgevoerd. In het timmerwerk kun je de hand van de scheepstimmerman in zien maar ook de passie voor het vak. Ik denk dat de volgende 250 campers snel zullen volgen.

Wilt u ooit een camper laten bouwen, dan kan ik dit bedrijf aanbevelen!

Share

Geef een antwoord